erno nemecsek: Találkozás Anthony Kemp színésszel

Anthony_kemp_01Anthony-kempAnthony_kemp_02Anthony_kemp_03Anthony_kemp_04

Egy hosszú nap után jó beülni a budapesti zsinagógával szemben található Katapult Kávézóba. Egy tejszínnel ízesített hosszú kávé mindig kellemes társ a beszélgetéshez. A Katapultban mindig kedvesek velünk, az áraik igencsak zsebpénzbarát árak, mindennek a tetejébe kiváló zenék szólnak. Egyszercsak azt vettük észre, hogy már mindenki az ablakra tapad, aki odabenn ült, és egyre többször hangzik el a “Nemecsek” név. Nem nagyon tudtunk mit kezdeni az információval, beszélgettünk tovább, mígnem az asztalunkhoz lépett egy fazon, akit gyakran látni a Katapultban, és az asztalon fekvő mobiltelefonra mutatott:

-Elnézést, ne haragudjatok, kamerás a telefon? Itt van a színész, aki 1969-ben Nemecsek Ernőt játszotta a Pál Utcai Fiúkban, és szeretnénk egy közös képet. 

Rögtön közöltem, hogy fotós vagyok, és nálam a gép, aminek nagyon megörültek, és máris lőttem nekik néhány felvételt. A fickó nagyon jókedélyű, elegáns és energikus, pedig már nem olyan fiatal. (Bevallom, kicsit szégyelem magam, hogy hosszasan hasonlítgattam össze a fellelhető Pál Utcai Fiúk filmek Nemecsekjeit, hogy a megfelelő színész nevét tudjam társítani. Remélem nem tévedtem!)

A kép jobboldalán látható úr invitálta be Nemecseket egy kávéra, és külön kértek egy felvételt, ahol jól látható, hogy Nemecsek Ernő a Katapult Kávézóba látogatott.  A hely dolgozói egy festményt ajándékoztak a színésznek, aki szólni sem tudott a meglepetés láttán.

Elköszönéskor Kemp közölte, hogy nyáron jön vissza Magyarországra, amire én nem nagyon tudtam mit válaszolni, úgyhogy most pótolom: szívesen láttunk “itthon”!

-g-

 

Hozzá szabad szólni:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s