Sós-ecetes chips

A mai munkahelyi reggeli után az egyik kollega egy brit földön elterjedt különlegességet – most figyelj -, sós-ecetes ízű chipset vett elő. Az egész nagyon gusztustalanul hangzott, ezért megkóstoltuk. Elmondása szerint az elején a szokatlan ízkombináció miatt meglehetősen furának hathat, de utána függőséget okoz.

Photo

A harmadik szem után valóban egész szerethetővé vált a burgonyaszirom, de mire igazán belejöttünk volna, elfogyott. Nem a nálunk megszokott szerelésben adják ugyanis ki, hanem kb. annak negyedes változatában. Magyarországon nem, vagy csak maximum a Culinarisban kapható. Aki teheti, ropogtasson el egyet a szerdai BL-meccsek alatt.

Sós-ecetes chips” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Háhhá, Hollandiában is van, amikor vébé volt, nagy sláger lett. valahogy a fiúk szeretik, szerintem szörnyű.Egyébként a Pringles is gyártja, sokszor árulnak 3 dobozt ötven centért. szóljon valaki, ha kell.

  2. egy személyre sztem bőven elég az a kis zacsi. én kb. 3x-i nekifutásra szoktam megenni, mert annak ellenére, h nekem ízlik, olyan elég volt érzésem lesz tőle…

  3. mint a drog: "első 1-2 ingyen van, aztán ráállsz" – nem követed a stratégiát, ezért maradsz egyedül! :D

Hozzá szabad szólni:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s