Dwarsligger – A zseb- zsebkönyv

Dwarsligger2Dwarsligger3Dwarsligger4Dwarsligger6Dwarsligger5

A könyvesboltban kábé fél éve van a rendes könyvek mellett egy kis polc, tele tíz centi széles zsebkönyvekkel. Ugyanazok a címek, mint az asztalon (ne kérdezd), sőt ugyanannyiba is kerülnek. Két hónapig kétségeim voltak, hogy megvegyem-e ezt a Dan Brownt, párhuzamosan azon is gondolkoztam, hogy egy ilyen zsebkönyvet is kellene venni, úgyhogy amikor kiadták ilyen alakban, kellett egy. 

A könyv tényleg könnyű, tényleg elfér egy férfi nadrág/kabátzsebében, kicsi, érdekes. Keményborítós, nagyon vékony papírra van nyomva (olyasmire, mint a Bibliák nagy része), viszonylag könnyen szakad és  nagyon sérülékeny; víztől puhul, csokira átzsírosodással reagál. Egy kézzel kell tartani, ami már tíz perc után szörnyen idegesítő. Plusz tényleg kicsik a betűk, de ez a legkevésbé zavaró benne. Mivel hosszú könyveket adnak ki ( a Dan Brown defaultból, rendes kiadásban hatszáz oldal), minden elég vastag. Újabban kiadták a Háború és békét, 1791 oldal. Én szeretem a hosszú könyveket, de ez azért ijesztő.  

Holland licenc, még csal holland nyelvű könyveket adtak ki, de szerintem lassan jönnek az angolok is.Többet itt http://www.dwarsligger.nl/ . 

Érdekes, de nem jó. Lehet, valami másik könyvvel kellett volna próbálkoznom, de így ott vagyunk, hogy úgy gondolom jól kiválasztották a szar könyvhöz a szar formátumot.

 

 

Dwarsligger – A zseb- zsebkönyv” bejegyzéshez ozzászólás

Hozzá szabad szólni:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s