A wc papír helyes elhelyezése

"Brit tudósok kimutatták"?

Már gimnáziumban is meglehetősen ostobának hatott a WC papír legörgetésének módjáról folytatott vita. Most újra előjött, de már nem csak szubjektív oldalról közelítik a kérdést.
Papper

Egy két éve készült tanulmány szerint azok a fogyasztók, akik a fal felőli oldalra voksolnak (X), sokkal nagyobb mennyiségű papírt használnak átlagosan; valószínűleg azért, mert a letépett tényleges mennyiség kevesebbnek tűnhet a tekercs takarása miatt.

Papper2

Az egyszerű ember csak kis dolgokkal tehet a környezetéért. A szelektív hulladékgyűjtés, a biciklizés és a faültetések mellett ez is egy ilyen apróság lehet.

A wc papír helyes elhelyezése” bejegyzéshez ozzászólás

  1. alapvető hiba, hogy a wc nem szerepel az ábrán. első ránézésre honnan tudjuk, hogy a papír melyik oldalán van?amúgy szerintem amióta levélkékre tagolt wc-papír van, mindenkinek kialakult a jól bevált tépésszáma, forgásiránytól függetlenül. vagy ez csak pisilésre áll, szóval a fiúkra nem vonatkozik?

  2. <html><body bgcolor="#FFFFFF"><div>Tok mindegy hol a wc, a fal a lenyeg, az viszont erezheto, hogy melyik oldalon van. :)</div><div>A masik kerdesre passzolok.<br><br></div></body></html>

  3. vitatkozom veled akkor, mert szerintem nem mindegy :) ha a wc a kép bal oldalán van, vagyis tőle balra van az a fal, amire a papírtartót szerelték, akkor pont megfordul a dolog, és a zöld pipás tekercsnél lesz messzebb a papír, a piros ikszesnél meg közelebb. vagy teljesen rossz a térlátásom? :)

Hozzá szabad szólni:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s