Vintage hátizsákok túrázáshoz

ykra hatizsak grundaktiv

Szeretem a Decathlon termékeit, a Quetchua, Deuter és RP hátizsákokat. De mostanában nagyon megfognak a feltehetően jó minőségű, magasra árazott hipster és vintage cuccok. Például ezek:

ykra hatizsak

Az YKRA bolondos, NDK-t idéző színeivel valódi retró. Én persze nem a fröccsöntött műanyagot idéző változatot mutatom most meg, hanem azt, amelyik nekem a leginkább tetszik.

blind chic

Ha jól értem, a Blind Chic. nőknek gyárt táskákat.

Fjällräven grundaktiv

A kedvencem pedig a Fjällräven. Mindegyik manufaktúrának van facebook oldala, és a netről is lehet táskát rendelni (pl. bigcartel.com). Ha van tapasztalatod, egyéb tipped, kommentben megoszthatod velünk!

Mondhatjuk persze, hogy ezek valójában nem is túrazsákok, hanem stílusos kiegészítők, és ez igaz is. A magas árukat számomra megmagyarázza a profi dizájn, a minőségi anyaghasználat és az igényes varrás. Egy-két napos kirándulásokhoz ideális lehet egy ilyen holmi, ám csak egy néhány útból álló teszt tudná kideríteni, hogyan reagál a fenyőgyantára, az avarra, a szalonnazsírra, az esőre, párára, gombákra, vonatokra, bicskákra. Az utóbbi időben a rövid erdei sétákra, kirándulásokra a tarisznyát, illetve a mindenhol kapható “bolti” vászontáskát viszem magammal. Belefér egy napi élelem, két könyv, egy kulacs és a pénztárcám – ráadásul nem kell nyitogatni meg fel- és levenni. Ha elázik, hát elázik. Igaz, azzal nem vagyok se menő, se hipszter.

G

Hozzá szabad szólni:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s